SE | EN

Sandryds

Sandryds AB grundades 1991. Våra varumärken South West och Smila erbjuder ett konkurrenskraftigt, alltid modernt och attraktivt sortiment med allt från enkla bas t-shirts till genomarbetade arbetsbyxor. Vi kan dessutom leverera plaggen snabbt och med hög servicegrad. Vill du ha dem förädlade fixar vi såklart det också! Vi har även vår kompetens och vårt erbjudande inom custom design där vi hjälper våra kunder att idéa, designa, utveckla och tillslut producera unika och skräddarsydda produkter. Sandryds verkar i första hand genom återförsäljare och partners på den skandinaviska marknaden men även på den internationella. Huvudkontoret ligger i Kungsbacka, strax söder om Göteborg. Sammanlagt är vi runt 40 medarbetare på Sandryds.

Southwest

South West har ett fokus på kläder för människor med en aktiv livsstil. Det ska vara kläder som det känns bra att röra sig i, gärna lite sportiga. I sortimentet finns också gott om funktionsplagg som är gjorda särskilt för motion och träning.

Vårt mål är att erbjuda kläder man gillar att bära – för att det är snyggt, praktiskt och välsytt. Men också för att South West driver frågor om vad som är sunt och riktigt ifråga om material och tillverkning. Vi gör en allvarlig satsning på vår kollektion Sustainable Choice. Den ska växa. Vi lägger till nya plagg hela tiden.

Smila workwear

Smila är en helhet av olika hjärtesaker som skapar den unika Smilakänslan. Tillsammans gör det dina arbetskläder från Smila mer moderna med bra passform, rätt material för uppgiften med möjligheten att välja den ekologiska linjen idag och i morgon.