SE | EN

ATG® HANDSKAR

ATG® fokuserar på innovation och kvalitet för att utforma, utveckla och tillverka handskar med bättre prestanda för vårt allra mest sofistikerade verktyg, handen. Vi tror på enkelhet och erbjuder bara 4 varumärken som alla är hudvänliga, ytterst bekväma och oerhört tåliga.

Alla våra handskar har certifierats som hudvänliga av Skin Health Alliance. De tvättas innan de förpackas så de garanterat är rena och fräscha då du tar dem ur förpackningen och garanterat uppfyller renlighetskraven i certifieringen från Oeko-Tex®. Alla råmaterial som används vid tillverkningen av våra handskar uppfyller kraven i REACH och inga av våra produkter innehåller några skadliga ämnen (SVHC).

I en bransch där de flesta lägger ut arbetet på entreprenad fortsätter ATG® att använda sig av traditionella tillverkningsmetoder tillsammans med de senaste tekniska innovationerna, för att kunna erbjuda handskar som är ledande in sin klass. Vi gör allt själva och garanterar att inget läggs ut på entreprenad.

KOMFORT – PRESTANDA – HANDVÅRD

Hos ATG® utvecklar vi inte våra handskar en och en utan vi investerar i att utveckla teknologiplattformmar som uppfyller kundernas behov. Det här gör att vi kan erbjuda samma upplevelse inom flera produktgrupper (t.ex. AIRtech® för MaxiFlex® och MaxiCut®).

Våra teknologiplattformar vilar på tre pelare – komfort, tålighet och HandCare (renlighet), vilket tillsammans ger en idealisk handskupplevelse för varje användningsområde.

KUNDBEHOVET SOM INSPIRERADE OSS ATT UTVECKLA DEN HÄR TEKNOLOGIN

Det finns ett ämne som alltid kommer upp i alla våra samtal, komfort. Idag säger 97 procent av alla som använder handskar att komfort är deras första prioritet när de väljer handskar och att det största problemet är att händerna svettas. Varför?

Huden är kroppens största organ och reglerar värme genom svettning. Huden har i genomsnitt 155 svettkörtlar per kvadratcentimeter; men huden på händerna har 83 procent fler svettkörtlar per kvadratcentimeter än resten av kroppen. Handryggen har 200 svettkörtlar per kvadratcentimeter och handflatan har 370 per kvadratcentimeter. Om det här kombineras med handskar så förstår man varför svettigha händer är ett återkommande problem. Dags för något nytt? Vi på ATG® anser att det är dags